Kimdir
Neler Oluyor?

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı?

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Okulu ve hayatı hakkında kısa bilgiler 1944 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Sanat hayatı, “Zoraki Takip” adlı tiyatro oyunuyla başladı. 1 yıl kadar Kenterler Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda görev aldı. 1973 yılında Ertem Eğilmez’in yönettiği bir filmle sinemaya transfer oldu ve kalabalık kadrolu filmlerde rol almaya başladı. Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı?

Kemal Sunal Oynadığı Filmler

Kemal Sunal Oynadığı Filmler
Filmografi
SeneFilm adı
1972Tatlı Dillim
1973Canım Kardeşim Yolcu rolünde
1973Güllü Geliyor Güllü Kiralik Katil (as Kemâl Sunâlp) rolünde
1973Oh Olsun Fazil rolünde
1973Yalancı Yarim Kemal rolünde
1974Salak Milyoner Saffet rolünde
1974Köyden İndim Şehire Saffet rolünde
1974Mavi Boncuk
1974Hasret
1974Salako Salako rolünde
1975Şaşkın Damat Apti rolünde
1975Hanzo Hanzo / Cabbar rolünde
1975Hababam Sınıfı İnek Saban rolünde
1975Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı İnek Şaban rolünde
1976Kapıcılar Kralı Janitor Seyit rolünde
1976Tosun Paşa Şaban / Fake Tosun Paşa rolünde
1976Süt Kardeşler Şaban rolünde
1976Sahte Kabadayı Kemal rolünde
1976Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban rolünde
1976Meraklı Köfteci Köfteci rolünde
1977Hababam Sınıfı Tatilde İnek Şaban rolünde
1977İbo ile Güllüşah İbo rolünde
1977Sakar Şakir Sakar Şakir rolünde
1977Çöpçüler Kralı Abdi Şakrak rolünde
1977Şaban Oğlu Şaban Şaban rolünde
1978İnek Şaban Producer
1978İnek Şaban Director
1978İnek Şaban Şaban / Bülent rolünde
1978Avanak Apdi Apdi rolünde
1978Köşeyi Dönen Adam Adem rolünde
1978Kibar Feyzo Feyzo rolünde
1978İyi Aile Çocuğu Kemal / Cemal rolünde
1978Yüz Numaralı Adam (100 Numaralı Adam) Şaban rolünde
1979Umudumuz Şaban Ringo Şaban rolünde
1979Şark Bülbülü Şaban Ballises rolünde
1979Korkusuz Korkak Mülayim Sert (Bombacı Mülayim) rolünde
1979Bekçiler Kralı Bekçi Şaban Özgüneş rolünde
1979Dokunmayın Şabanıma Producer
1979Dokunmayın Şabanıma Şaban rolünde
1980Devlet Kuşu Mustafa rolünde
1980Gerzek Şaban Osman / Seyfi rolünde
1980Zübük İbrahim Zübükzade rolünde
1980Gol Kralı Sait Sarıoğlu rolünde
1981Üç Kağıtçı Rıfkı rolünde
1981Davaro Memo rolünde
1981Kanlı Nigar
1983Tokatçı Osman rolünde
1983Çarıklı Milyoner Bayram rolünde
1983Doktor Civanım Kemal rolünde
1983En Büyük Şaban Şaban rolünde
1983Yedi Bela Hüsnü Hüsnü rolünde
1983Kılıbık Kamil rolünde
1984Postacı Adem rolünde
1984Atla Gel Şaban Şaban rolünde
1984Ortadirek Şaban Şaban rolünde
1984Şabaniye Şaban/Şabaniye rolünde
1985Keriz Zülfü rolünde
1985Gurbetçi Şaban Şaban Yıldız rolünde
1985Şaban Pabucu Yarım Şaban rolünde
1985Sosyete Şaban Şaban Aga / Dilaver rolünde
1985Katma Değer Şaban Şaban rolünde
1985Şendul Şaban Şaban rolünde
1986Yoksul Yoksul rolünde
1986Deli Deli Küpeli Deli Kaymakam rolünde
1986Davacı Yunus rolünde
1986Tarzan Rıfkı Tarzan Rıfkı rolünde
1986Garip Writer
1986Garip Kemal rolünde
1987Yakışıklı Selim rolünde
1987Kiracı Kerim rolünde
1987Japon İşi Veysel rolünde
1988Polizei
1988Uyanık Gazeteci Ali rolünde
1988İnatçı Bayram rolünde
1988Bıçkın Ali / Kemal Sunal rolünde
1988Düttürü Dünya Mehmet rolünde
1988Öğretmen Hüsnü Öğretmen rolünde
1988Sevimli Hırsız Metin Mertoğlu rolünde
1989Talih Kuşu Osman Abalı rolünde
1989Zehir Hafiye Cemal rolünde
1989Gülen Adam Yusuf Şaplak rolünde
1990Koltuk Belası Zühtü rolünde
1990Boynu Bükük Küheylan İbrahim Küheylan rolünde
1990Abuk Sabuk 1 Film Ademoğlu Ali rolünde
1991Varyemez Ragıp Elibol rolünde
1993Saygılar Bizden Mübaşir Rıza rolünde
1999Propaganda Mehdi rolünde

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı?

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı?

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı?

Kemal Sunal Kimdir ve Hangi Filmlerde Oynadı? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Okulu ve hayatı hakkında kısa bilgiler

Kullanıcı Oyu: 4.63 ( 2 Oy Verildi)

Reklam

Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı
Finanspara Piyasalar