• YARIM ALTIN
    7.962,00
    % -2,73
  • AMERIKAN DOLARI
    32,5235
    % 0,18
  • € EURO
    35,0339
    % 0,22
  • £ POUND
    41,0138
    % 0,01
  • ¥ YUAN
    4,4788
    % -0,03
  • РУБ RUBLE
    0,3482
    % -0,01
  • BITCOIN/TL
    2047567,284
    % -1,12
  • BIST 100
    10.082,77
    % 1,69

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları Tüm bankalar tarafından, müşterilerinin kendi bankalarında açmış olduğu hesap sonrası sadece o müşteriye ait olan bir numara verilir. Bu numaralara müşteri numarası adı verilir. Bu yazımızda da İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yollarından bahsedeceğiz.

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme

İş Bankası müşteri numarasını öğrenmenin ilk yolu İş Bankası şubelerine gidilmesi ve T.C kimlik numarasını söyleyerek müşteri numarası öğrenilmiş olur. Yok benim bankaya gidecek vaktim yok diyorsanız o zaman 0800 724 0 724 numaralı İş Bankası telefon bankacılığını arayarak, müşteri temsilcisiyle de görüşerek İş Bankası müşteri numarasına erişilebilir. İş Bankası bankomat kartı sayesinde de müşteri numarasına ulaşabilirsiniz. Kartın ön yüzünde, kart sahibinin isminin hemen üst kısmında ki 9 basamaklı numara sizin müşteri numaranızdır.

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları

İş Bankası Müşteri Numarasını Öğrenme Yolları

İş Bankası müşteri numarasını öğrenmenin diğer bir yolu ise kredili mevduat hesap veya kredi kart hesap ekstresidir. Ekstrenizin sağ üst kısmında ki borç bilgilerinin olduğu yerin en üst kısmında müşteri numaranıza erişebilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Numarası Nasıl Bulunur?

İş Bankası internet bankacılığını kullanmak isteyen ve kullanıcı şifresi almak isteyen kişiler, kredi kart numarasını, T.C kimlik numarasını girerek giriş yaptığında yine açılacak ekranda İş Bankası müşterisi numarasına erişebileceklerdir. İnternet bankacılığının ilk hizmete girdiği yıllarda müşteri numarası girilmeden sisteme girilmiyordu. Ancak gelişen internet bankacılığı sayesinde kredi kart numarası veya vadesiz mevduat hesap kart numaranızı ve T.C kimlik numaranızı girerek internet şubesine rahatlıkla giriş yapabilmektesiniz.

 

YORUMLAR YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.