• YARIM ALTIN
    8.507,00
    % 0,10
  • AMERIKAN DOLARI
    32,5673
    % 0,25
  • € EURO
    34,7644
    % -0,03
  • £ POUND
    40,5788
    % -0,14
  • ¥ YUAN
    4,5025
    % 0,12
  • РУБ RUBLE
    0,3462
    % -0,06
  • BITCOIN/TL
    2047517,271
    % 2,35
  • BIST 100
    9.524,59
    % -0,06

2019 Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar

2019 Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar

2017 Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar

2017 Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar bazı bankalar müşterilerinden hesap işletim ücreti adı altında para talep etmekteler. Buna ek olarak eft ve havale gibi para transferi işlemleri için de kesinti yapılıyor. Bu kesintiler insanların banka tercihlerine önemli ölçüde etkiliyor. Eft ücreti almayan bankalar, hesap işletim ücreti almayan bankalar ve havale ücreti almayan bankalar bu noktada daha çok tercih ediliyor.

Bu yazımızda eft ücreti almayan bankalar, hesap işletim ücreti almayan bankalar ve havale ücreti almayan bankalar hakkında bilgiler verdik. Hangi banka hangi durumlarda hesap işletim, havale ve eft ücreti almıyor?

Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Kuveyt Türk müşterilerinden hiçbir şekilde hesap işletim, havale ve eft ücreti almıyor. Gün içinde sıklıkla para transferi yapanlar bu bankayı daha çok tercih ediyor. Hesap işletim ücreti de talep edilmediğinden Kuveyt Türk mantıklı seçeneklerden biri denilebilir.

Teb (Cepteteb)

Türkiye Ekonomi Bankası’na ait mobil bankacılık uygulaması olan Cepteteb ile açılan hesaplardan hesap işletim ücreti; yapılan eft ve havalelerden ise ücret alınmıyor. Teb bu uygulama ile hesap işletim, havale ve eft ücreti almayan bankalar arasında yer alıyor.

Enpara.com(QNB Finansbank)

QNB Finansbank’ ait bir web bankacılık hizmeti olan enpara aracılığı ile yapılan eft ve havalelerden ücret alınmıyor. Hesap işletim ücreti de talep edilmiyor. Enpara aracılığı ile QNB Finanbank da hesap işletim, havale ve eft ücreti almayan bankalar arasında yer almaktadır.

Yapı Kredi Nuvo

Yapı Kredi Bankası’na ait Nuvo uygulaması kullanıcılarından eft, havale ve hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

Ing Bank Turuncu Hesap

Ing Bank’ta turuncu hesap açtıranlar da eft, havale ve hesap işletim ücreti ödemiyorlar.

Alternatif bank (Abank)

Abank hesap işletim ücreti almayan bankalar arasındadır. Ancak havale ve eft işlemleri için müşterilerinden ücret almaktadır.

Denizbank (Dijital Deniz)

Denizbank hesap işletim ücreti almayan bankalar arasındadır. Ancak eft işlemleri için ücret almaktadır. Bunun dışında dijital deniz uygulaması ile yapılan havale işlemlerinden de ücret alınmamaktadır. Bu sebeple Denizbank da havale ücreti almayan bankalar arasındadır.

Türkiye Finans

Türkiye Finans da hesap işletim ücreti almayan bankalar arasındadır. Eft ve havale gibi transfer işlemlerinden ise ücret almaktadır.

Albaraka Türk

Albaraka hesap işletim ücreti almamaktadır ancak eft ve havale almaktadır.

Ziraat Katılım Bankası

Ziraat Katılım, hesap işletim ücreti ve havale ücreti almayan bankalar arasındadır. Banka, sadece eft işlemlerinden ücret almaktadır.

2018 yılına ait olarak 2018 Eft Havale ve Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar listesi için tıklayınız.

YORUMLAR YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.