• YARIM ALTIN
    7.910,00
    % -1,19
  • AMERIKAN DOLARI
    32,3813
    % -0,14
  • € EURO
    34,7121
    % -0,31
  • £ POUND
    40,5982
    % -0,58
  • ¥ YUAN
    4,4719
    % -0,24
  • РУБ RUBLE
    0,3477
    % -0,01
  • BITCOIN/TL
    2051949,105
    % 2,07
  • BIST 100
    10.081,68
    % -0,01

Kadın Moda Markaları Nelerdir?

Kadın Moda Markaları Nelerdir?

Kadın Moda Markaları Çeşitleri

Kadın Moda Markaları Nelerdir? Kadınlar modayla çok yakından ilgilidirler. Ayrı ayrı kıyafet, ayakkabı, çanta veya takı kategorisinde en iyi olan markaları bilirler ve buralardan alışveriş yapmak isterler. Tabi ki herkesin bütçesi her marka için yetmeyebilir. Bu sebeple her bütçeye uygun ayrı mağazalar vardır. Ayrıca, bayanlar genelde her yerden her alışverişini yapmak istemezler. Mesela bir kadın, kıyafetini satın aldığı bir mağazada ayakkabı veya çanta da satılıyor olabilir. Fakat buralardan almak istemez. Çünkü o mağaza kıyafet alanında daha öne çıkan bir marka olduğu gibi ayakkabı veya çanta alanında da öne çıkan markalar vardır. Ayrıca, kadınlar moda konusunda geride kalmak istemediklerinden dolayı her daim markaları takip ederler.

 Kıyafet Alanında Öne Çıkan Markalar

Kadın Moda Markaları Nelerdir? Mudo, Türkiye’ de ve Dubai’ de 100’den fazla mağaza bulunduran oldukça kaliteli bir giyim markasıdır. Aynı zamanda ev dekorasyonu konusunda satışta bulundurduğu ürünleri de mevcuttur. Mango, Barselona’ da kurulmuştur. Diğer isimleri Punto Fa veya S.L.’dır. Erkekler için de satışı bulunmaktadır fakat kadınlar üzerine daha çok yönelmişlerdir.

Kıyafetleri oldukça kaliteli, gösterişli ve maddi açıdan biraz daha geliri yüksek olan ailelerin alabileceği kıyafetler bulundursa da verilen paraya son derece değen kıyafetlerdir. Koton, toplam da 28 ülkede 434 mağaza bulunduran ve merkezi İstanbul’ da bulunan bir markadır. Geliri ortalama olan ailelerin de alışveriş yapabileceği maddiyata sahip ürünleri bulunmaktadır. Kıyafet yanında takı, ayakkabı, çanta da bulundurur. Fakat bu alanlarda pek olmasa bile kıyafet alanında çok başarılı bir markadır. Bunların yanında LC Waikiki, Colins, Mavi, Defacto, Ekol, Polo gibi markalar da gerçekten çok kaliteli markalardır.

 Ayakkabı Alanında Öne Çıkan Markalar

Adidas, spor ürünleri satan en iyi markalardan bir tanesidir. Eşofmanlar, çantalar da bulunmaktadır fakat ayakkabı konusunda, aldıktan sonra yıllarca giyilse bile bir sorun çıkarmayan ayakkabılara sahiptir. Bunun gibi spor alanında Nike, Kinetix, New Balance gibi markalarda en az Adidas kadar kalitelidir.

 Çanta Alanında Öne Çıkan Markalar

Çanta alanında oldukça bilinen ve kaliteli olan Pierre Cardin markası, ismi Pierre Cardin olan Fransız modacı tarafından kurulmuştur. Maddi açıdan biraz yüksek rakamlar olsa da aldığınıza asla pişman olmayacağınız, uzun süre kullanabileceğiniz çantalardır. Vakko, Michael Korse, Louis Vuitton, Guess gibi markalar da yine çok değerli markalardır.

YORUMLAR YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.