Reklam
Teknoloji Haberleri

Google Reader Nasıl Yedeklenir?

Reklam
Reklam

Google Reader Nasıl Yedeklenir?

Google Reader Nasıl Yedeklenir? Dünyaca ünlü en çok yaygın olan yazılım şirketi dünya devi Google’ın dünyaya sunduğu birçok hizmetinden biri olan Google Reader hizmeti oldukça sevilen ve kullanılan bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor. Bir RSS okuyucu hizmeti olan Google Reader basit dizaynı ve oldukça kolay olan kullanımı ile birçok farklı içeriği açarak okumanızı sağlayan bir yazılım. Kullanımı için bir Google hesabının gerekli olduğu Google Reader’a üye olabilir ve birçok içeriği okuma fırsatı bulabilirsiniz. Üye olarak kullanılan kullanışlı bir yazılım olan Google Reader ile takip etmek ve okumak istediğiniz birçok içeriği okuyabilir, içerik yayınlayan siteleri takip ederek birçok yayına anında ulaşıp toplu ve güncel olarak ulaşabilirsiniz.

Google Reader Nasıl Kullanılır?

Açtığınız Google hesabına girdiğinizde hiçbir aboneniz olmadığından boş bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Solda karşınıza çıkan kategorilerde isteğiniz yayını veya siteyi takip ederek birçok içeriğe ulaşabilirsiniz. Paylaşım yapılan siteleri takip ettiğinizde o siteleri belli bir kategori sıralaması yaparak düzene koyabilirsiniz. Bunu yaparak okumak istediğiniz kategoriye rahatça girerek okuyabilir ve herhangi bir karışıklığa mahal vermeden içeriklere anında ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz bir içeriği beğenmek için ise o içeriğin bulunduğu siteye girmeniz ve beğenmeniz gerekiyor. Bu sayede o içeriğe her zaman ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda içerikleri paylaşma ve Google Plus üzerinde içerikleri +1 leme imkanınız da bulunuyor.

Related Post

Google Reader’ı Yedeklemek İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Google Reader’a giriş yaptığınızda ana menünün sağında bulunan çark simgesine girerek ayarlara tıklıyorsunuz. Ardından ayarlar menüsünde İçe Aktar / Dışa Aktar seçeneğine tıklıyorsunuz. Tıkladığınız menüde karşınıza dışa aktarım seçeneği altında “Download your data through Takeout” ile Google Reader ile bilgilerinizi kopyalayabilir ve içeriklere tekrar ulaşabilir ve okuyabilirsiniz.

Bu yayın en son değiştirildi 14 Şubat 2020 09:12

Reklam
Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

Paylaş
Tarafından yayınlandı
Finanspara

yakın zamanda Gönderilenler

Solana Coin: Yolculuğu, Projeleri ve Piyasa Performansı

Solana'nın Kuruluşu ve Temel Özellikleri ($SOL) Solana, 2020 yılında Anatoly Yakovenko tarafından kurulan bir blok…

4 ay Önce

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir?

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir? Günümüzde, finansal piyasalarda dijital varlıkların önemi arttıkça, Bitcoin…

4 ay Önce

Türkiye’de Geçmiş Yıllarda Yaşanan Krizler Çerçevesinde Faiz Politikası

Kredi faiz oranlarının düşmesi, birçok faktörün bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Merkez Bankası'nın temel faiz…

6 ay Önce

Airbnb’ye Yönelik Yasal Düzenlemeler Yapıldı

Resmi Gazete'de "Turizm Amaçlı Konut Kiralama ve Bazı Kanunlarda Değişiklik" kanunu yayımlandı ve yürürlüğe girdi.…

6 ay Önce

Japon Emeklilik Fonu 4,5 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Japon Emeklilik Fonu, dünyanın en büyük emeklilik fonlarından biri olarak biliniyor. Yılın üçüncü çeyreğinde fon…

6 ay Önce

Merkez Bankası 2023 Yılı Enflasyon Tahminini Güncelledi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine ve Merkez Bankası'nın…

6 ay Önce
Reklam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.