Reklam
Gündem

Ethereum yükselecek mi?

Reklam
Reklam

Ethereum yükselecek mi? Ethereum fiyatı kayıpları telafi etmeye uğraşıyor. Dün Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer major altcoinlerde USD karşısında önemli bir düşme yaşandı.

ETHUSD kilit destek alanı olan 300$’dan aşağıya düşüş gösterdi ve hatta 285$ desteğini kırarak gerileme oldu. Daha da önemlisi 285$ ve 100-saatlik SMA’nın altında kapandı. 262$ civarlarında işlem gören kripto şu sıralar konsolide olarak kayıplarını telafi etmeye çalışmakta olduğu gözlendi.

290’dan 262$’a salınan kripto daha sonra 270$ ve %23.6 Fib seviyesi üzerinde doğrulama yaptı. Ancak yukarı yöndeki hareket 275-276$ alanında durduruldu. Daha da fazlası, ETHUSD saatlik grafiğinde 274$ direnç çizgisine yakın kısa dönemli bir düşüş trendi çizgisi oluştu. Düşüşten sonra %50 Fib seviyesi de bir direnç hattı gibi davranıyor.

Related Post

Binance Coin Bitcoin paritesi son 5 ayın dip rakamında

Son fiyat hareketleri, fiyatın 275$ üzerinde bir doğrulama yapmak için destek bazı oluşturduğu izlenimini veriyor. Eğer trend çizgisinin üzerine tırmanırsa boğalar için sonraki durak 280-282$ zonuna yakın bir bölge olabilir. Şu an %61.8 Fib de direnç seviyesi gibi davranıyor. Taze bir başlangıç yaparak yükselişine devam edebilmesi için 285$ direnç hattının üzerine yerleşmesi gerekir.

Ethereum fiyatı kayıpları telafi edebilecek mi?

Ethereum fiyatı kayıpları telafi edebilecek mi? Tersine, eğer 275$ ve 280$’ı kırmayı başaramazsa fiyattaki kayıplar artabilir. İlk destek seviyesi olarak yapılan incelemede ise 262$. Bunun altına düşmesi halinde ise yapılan incelemede muhtemelen 260$ desteğini de kırıp düşmeye devam edecektir. Sonraki major destek ise yapılan incelemede 250$ seviyesinde olarak görülüyor.

Ethereum yükselecek mi

Grafikte ise yapılan incelemede, Ethereum fiyatının 262$ üzerinde kayıplarını telafi etmeye çalıştığını görebilmekteyiz. Daha yüksek seviyelerde de düzeltme olabilir. Kısa dönemde fiyat muhtemelen 280$ ve 285$ seviyelerinde güçlü bir dirençle karşılamış olacak.

Bu yayın en son değiştirildi 12 Temmuz 2019 11:12

Reklam
Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

Paylaş
Tarafından yayınlandı
Finanspara

yakın zamanda Gönderilenler

Solana Coin: Yolculuğu, Projeleri ve Piyasa Performansı

Solana'nın Kuruluşu ve Temel Özellikleri ($SOL) Solana, 2020 yılında Anatoly Yakovenko tarafından kurulan bir blok…

5 ay Önce

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir?

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir? Günümüzde, finansal piyasalarda dijital varlıkların önemi arttıkça, Bitcoin…

5 ay Önce

Türkiye’de Geçmiş Yıllarda Yaşanan Krizler Çerçevesinde Faiz Politikası

Kredi faiz oranlarının düşmesi, birçok faktörün bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Merkez Bankası'nın temel faiz…

6 ay Önce

Airbnb’ye Yönelik Yasal Düzenlemeler Yapıldı

Resmi Gazete'de "Turizm Amaçlı Konut Kiralama ve Bazı Kanunlarda Değişiklik" kanunu yayımlandı ve yürürlüğe girdi.…

6 ay Önce

Japon Emeklilik Fonu 4,5 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Japon Emeklilik Fonu, dünyanın en büyük emeklilik fonlarından biri olarak biliniyor. Yılın üçüncü çeyreğinde fon…

6 ay Önce

Merkez Bankası 2023 Yılı Enflasyon Tahminini Güncelledi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine ve Merkez Bankası'nın…

7 ay Önce
Reklam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.