Reklam
Teknoloji Haberleri

En İyi Antivirüs Programı

Reklam
Reklam

En İyi Antivirüs Programı

En İyi Antivirüs Programları nelerdir? Hangi antivirüs programı daha iyi? En çok kullanılan anti virüs programları nelerdir?

En İyi Antivirüs Programı hangisi sizler için araştırdık. Teknoloji çağının olmazsa olmazlarından biri de antivirüs programlarıdır. Çünkü bu programlar sayesinde dijital cihazlar olası virüs tehlikesine karşı korunur. Bu da bilgisayar, tablet ve telefon gibi cihazlardaki gizli bilgi ve belgelerin korunmasına olanak sağlar. Aynı zamanda dijital cihazların daha uzun ömürlü olmasında da etkilidir. Günümüzde kullanılan antivirüs programlarında genellikle ücretli ve ücretsiz olmak üzere çeşitli özellikler bulunmaktadır. Ücretli sürümlerin çok daha büyük avantajları varken, ücretsiz sürümler de rahat bir kullanım olanağı sağlamaktadır. Yani bir cihazı korumak için yeterli özellikleri içerisinde barındırmaktadır denilebilir. Peki en iyi antivirüs programları hangileridir ? Hangi programlarda ücretsiz sürüm mevcuttur ?

En İyi Antivirüs Programları

Avast Free Anti-Virus 2016 : Uzun süre boyunca bilgisayarlarda kullanılmış olan bir programdır. Genellikle ücretsiz sürümü tercih edilir. Sadece bazı özellikleri para ile satın alınabilmektedir. Programın şimdiler de ise ev ağı korumasına yönelik geliştirdiği bir yazılım söz konusudur.

Avira Free Antivirus :  Avira, kullanım açısından çeşitli kolaylıklar sağlayan bir programdır. Geniş tarama yapması ile bilinmektedir. Ücretsiz sürümü mevcuttur. Ancak diğer programlar gibi bu programda da ek özellikler parayla satın alınmaktadır. Ülkemizde en çok kullanılan antivirüs programları arasında yer alan bu program, sade ve akıcı bir sisteme sahiptir.

Related Post

BitDefender Antivirus Free Edition : Antivirüs programları arasında en güçlü sisteme sahip olan bu programdır. Dijital cihazları casus yazılımlar ve zararlı virüslerden korur. Aynı zamanda çevrimiçi dolaşmada da etkin bir şekilde çalışmaktadır. Sistemin en büyük avantajı ise reklamsız çalışıyor olmasıdır.

Panda Free Anti-Virus 2016 : Korumayı kendi sunucusu üzerinden gerçekleştiren bir program olduğu için dijital cihazları çalışırken zorlamıyor. Bu da rahat bir kullanım olanağını beraberinde getirmektedir. Panda antivirüs programı gerçek zamanlı korumaya sahiptir.

Panda Free Anti-Virus 2016 : Bu program aslına bakıldığında güvenlik sistemi olarak çok donanımlıdır. Ancak aile koruması vb. gibi özellikleri parayla satmaktadır. Ücretsiz koruma kısmında ise genellikle indirilen dosyaları tarama işlemleri yapılmaktadır. Zararlı virüs kontrolü de yapan program son derece başarılıdır.

Bu yayın en son değiştirildi 2 Mart 2020 16:34

Reklam
Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

Paylaş
Tarafından yayınlandı
Finanspara

yakın zamanda Gönderilenler

Solana Coin: Yolculuğu, Projeleri ve Piyasa Performansı

Solana'nın Kuruluşu ve Temel Özellikleri ($SOL) Solana, 2020 yılında Anatoly Yakovenko tarafından kurulan bir blok…

4 ay Önce

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir?

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir? Günümüzde, finansal piyasalarda dijital varlıkların önemi arttıkça, Bitcoin…

4 ay Önce

Türkiye’de Geçmiş Yıllarda Yaşanan Krizler Çerçevesinde Faiz Politikası

Kredi faiz oranlarının düşmesi, birçok faktörün bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Merkez Bankası'nın temel faiz…

6 ay Önce

Airbnb’ye Yönelik Yasal Düzenlemeler Yapıldı

Resmi Gazete'de "Turizm Amaçlı Konut Kiralama ve Bazı Kanunlarda Değişiklik" kanunu yayımlandı ve yürürlüğe girdi.…

6 ay Önce

Japon Emeklilik Fonu 4,5 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Japon Emeklilik Fonu, dünyanın en büyük emeklilik fonlarından biri olarak biliniyor. Yılın üçüncü çeyreğinde fon…

6 ay Önce

Merkez Bankası 2023 Yılı Enflasyon Tahminini Güncelledi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine ve Merkez Bankası'nın…

6 ay Önce
Reklam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.