Reklam
Kategoriler Bankacılık

Düşük Faiz İle Kredi Alabilir miyim?

Reklam
Reklam

Düşük Faiz İle Kredi Nasıl Alınır?

Düşük Faiz İle Kredi Alabilir miyim? Bankalardan çekeceğiniz konut, taşıt ve ihtiyaç kredileri için belirli bir oranda faiz ödemeniz gerekiyor. Her kredi türünde bankaların uyguladığı faizler değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle bu faizlerle birlikte geri ödenecek tutarlar oldukça yükseleceği için, düşük faizli krediler sıkça gündeme gelebiliyor. Bilhassa konut kredilerinde aldığınız tutarlara milyarlarca lira değerinde faiz ödersiniz. Yeni geliştirilen kredi seçenekleri kapsamında bu konuda iyileştirmeler yapılıyor. ‘Düşük faiz ile kredi alabilir miyim?‘ diye merak eden kişiler için düşük faizli ve sıfır faizli kredi seçeneklerinde bahsedebiliyoruz.

Düşük Faizli Kredi Veren Bankalar

Bankaların kredi kullandırma konusunda yoğun teşvikleri bulunuyor. Bu durum, uygulanan faizlerin belirli bir oranda aşağıya çekilmesini sağlıyor. Devlet bankaları genel olarak kredi faizlerini sabit düzeylerde tutsa da, bazı özel bankalarda çok düşük faizli krediler bulabilirsiniz. Elbette devlet bankalarındaki faizler de belirli dönemlerde düşük seviyelere inebilir. Bu konudaki esas görev kişilerin kendisine düşüyor. Kredi başvurularını yapmadan önce tüm bankalar arasında bir faiz kıyaslaması yapabilirsiniz. Bu karşılaştırma sonucunda sizlere en düşük faizi veren banka ile çalışmanız daha doğru olacaktır.

Related Post

Sıfır Faizli Kredi Alınabilir mi?

Belirli şartları sağlayan vatandaşlar, bankalardan ya da devlet destekli kurumlardan faizsiz kredi alabiliyor. Özellikle finans sektöründe kurulan katılım bankaları, müşterilerine özel olarak faizsiz kredi seçenekleri kullandırıyor. Bu açıdan birçok katılım bankasından hesap açarak faizsiz kredileri kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra devlet destekli olarak kurumlardan da sıfır faizli kredi alabilmek mümkündür. Elbette bu imkanlardan faydalanmak için belirli şartları sağlıyor olmanız gerekiyor.

Devletten Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Devlet destekli olarak faizsiz kredi kullandıran KOSGEB, vatandaşlara en büyük nakit imkanını yaratan kurumların başında geliyor. Bu kurum yeni iş fikirleri olan kişiler için büyük nakit fırsatı sunuyor. Bu kurumdan kredi kullanabilmek için öncelikle orijinal bir iş fikrinizin olması istenir. Kazançlı bir yatırım yapma planınız varsa, KOSGEB kredilerini deneyebilirsiniz. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kişilerden yaş ve eğitim şartı da aranır. Ayrıca başvuruyu yapan kişinin gelir durumunun da çok iyi olmaması gerekiyor.

Bu yayın en son değiştirildi 1 Ekim 2018 11:08

Reklam
Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

Paylaş
Tarafından yayınlandı
Finanspara

yakın zamanda Gönderilenler

Solana Coin: Yolculuğu, Projeleri ve Piyasa Performansı

Solana'nın Kuruluşu ve Temel Özellikleri ($SOL) Solana, 2020 yılında Anatoly Yakovenko tarafından kurulan bir blok…

4 ay Önce

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir?

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir? Günümüzde, finansal piyasalarda dijital varlıkların önemi arttıkça, Bitcoin…

4 ay Önce

Türkiye’de Geçmiş Yıllarda Yaşanan Krizler Çerçevesinde Faiz Politikası

Kredi faiz oranlarının düşmesi, birçok faktörün bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Merkez Bankası'nın temel faiz…

6 ay Önce

Airbnb’ye Yönelik Yasal Düzenlemeler Yapıldı

Resmi Gazete'de "Turizm Amaçlı Konut Kiralama ve Bazı Kanunlarda Değişiklik" kanunu yayımlandı ve yürürlüğe girdi.…

6 ay Önce

Japon Emeklilik Fonu 4,5 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Japon Emeklilik Fonu, dünyanın en büyük emeklilik fonlarından biri olarak biliniyor. Yılın üçüncü çeyreğinde fon…

6 ay Önce

Merkez Bankası 2023 Yılı Enflasyon Tahminini Güncelledi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine ve Merkez Bankası'nın…

6 ay Önce
Reklam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.