Reklam
Kripto Para Haberleri

Blockhain Borsa Yatırım Fonu Nedir?

Reklam
Reklam

Blockhain Borsa Yatırım Fonu

Blockhain Borsa Yatırım Fonu Finans dünyasını etkisi altına alan yepyeni bir çalışma meydana getirildi. Bu çalışma şu sıralar hemen hemen herkesin aklında soru işareti olmaya da devam eden bitcoin para birimi sisteminden oluşmaktadır. Söz konusu bu çalışmaya göre uluslararası blockhain şifreleme kombinasyonundan oluşan bir finans birimiyle koordineli olarak çalışma yürütülmektedir. Yürütülen bu çalışma neticesinde her anlamda kaliteden ödün verilmeksizin sıra dışı yaklaşıma dayanarak borsa dünyasını tamamen güvenilir olarak yakından takip etmek mümkün.

Bir Amerikan Şirketi

Şirket ilk olarak Ben Horowitz ve Marc Andreesen tarafından ortak iş birliği girişimine dayanarak kurulmuş durumdadır. Dünya çapında sıra dışı bir yatırım kaynağı özelliği taşımaya devam eden söz konusu bu çalışma ile kripto para biriminin her açıdan güvenilir yapısından borsa yatırımcıların yararlanması mümkün olmaktadır. Türkiye teşkilatı içerisinde Türkiye Bilişim Vakfı tarafından kurulmuş olan ve Eczacıbaşı şirketler grubunun yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Faruk Eczacıbaşı başta gelmek üzere birçok saygın iş adamından oluşan Türk teşkilatı altında da hizmetlerini sürdürmektedir.

Related Post

Tamamen Küresel Bir Kripto Para Birimi

Borsa dünyasındaki tüm gelişmeleri tepeden tırnağa kadar bir baştan bir başa değiştirme özelliğine sahip olan bu yeni özellik düşünülerek her açıdan kaliteden ödün verilmeksizin sıra dışı bir yapısıyla tamamen dört dörtlük bir finansal fon olduğunu kesinlikle dile getirmek gerekir. Böylece her açıdan yatırımcıların herhangi bir risk taşımaksızın çok özel unsurlara dayanarak kaliteli ve etkin yaklaşımlara dayanarak kazancına değer katması amaçlanmaktadır. Böylelikle her açıdan hem yatırımların değerlenmesi hem de küresel çapta şifreli finansal yönetim mekanizmasının yerleştirilmesi adına borsa dünyasını etkisi altına almış sistem günümüzde de saygınlığını koruyarak kullanılmaya devam etmesi adına gerçekten de önemlidir. Bu da onun kalitesini arttırması anlamına gelir ki son derece önemli bir konudur.

Bu yayın en son değiştirildi 17 Şubat 2020 11:16

Reklam
Finanspara

Finanspara Ekonomi haberleri ve para dünyası

Paylaş
Tarafından yayınlandı
Finanspara

yakın zamanda Gönderilenler

Solana Coin: Yolculuğu, Projeleri ve Piyasa Performansı

Solana'nın Kuruluşu ve Temel Özellikleri ($SOL) Solana, 2020 yılında Anatoly Yakovenko tarafından kurulan bir blok…

4 ay Önce

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir?

Bitcoin İçin ETF Neden Önemli? ETF Nedir? Günümüzde, finansal piyasalarda dijital varlıkların önemi arttıkça, Bitcoin…

4 ay Önce

Türkiye’de Geçmiş Yıllarda Yaşanan Krizler Çerçevesinde Faiz Politikası

Kredi faiz oranlarının düşmesi, birçok faktörün bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Merkez Bankası'nın temel faiz…

6 ay Önce

Airbnb’ye Yönelik Yasal Düzenlemeler Yapıldı

Resmi Gazete'de "Turizm Amaçlı Konut Kiralama ve Bazı Kanunlarda Değişiklik" kanunu yayımlandı ve yürürlüğe girdi.…

6 ay Önce

Japon Emeklilik Fonu 4,5 Milyar Dolar Zarar Açıkladı

Japon Emeklilik Fonu, dünyanın en büyük emeklilik fonlarından biri olarak biliniyor. Yılın üçüncü çeyreğinde fon…

6 ay Önce

Merkez Bankası 2023 Yılı Enflasyon Tahminini Güncelledi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine ve Merkez Bankası'nın…

6 ay Önce
Reklam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.